Uitjes

Wie gek is op kiten, SUPpen, golfsurfen, kanoën of raften kan hier ook zijn hart ophalen. Daarna heerlijk loungen in een hippe strandtent of juist een ouderwetse portie kibbeling op de boulevard, terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Vanaf het strand steek je de boulevard over en je staat op het asfalt van het internationale Formule 1-circuit. Hier gaat je hart sneller van kloppen! Zoek je juist meer rust, dan heb je met twee grote natuurgebieden een garantie om Konikpaarden, damherten, Schotse hooglanders en de imponerende wisenten te spotten. In het knusse centrum met gezellige winkelstraatjes heerst nog een heerlijk relaxte sfeer. De oude vissershuisjes hier geven een goed beeld van de veelbewogen historie van Zandvoort.

EK Zandsculpturen Festijn

Van midden oktober t/m midden februari vindt er het EK Zandsculpturen Festival plaats.

EK Zandsculpturen Festijn

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland Midden in de Randstad, tussen IJmuiden, Haarlem en Zandvoort ligt het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, één van de 20 Nationale Parken in Nederland.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Dutch Grand Prix

Op zondag 5 september 2021 zal de eerste editie van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix plaatsvinden op het Circuit van Zandvoort.

Dutch Grand Prix